Archief uitzendingen

Op deze webpagina worden de livestream-uitzending vanuit de H. Hartkerk (Overhoven-Sittard) gedurende een bepaalde tijd (circa 2 á 3 maanden) bewaard. U heeft dan nog altijd de mogelijkheid om een viering terug te kijken.

Voor de live - uitzending zelf verwijzen wij u naar de pagina 'Actuele uitzending'  of ga naar de link: https://parochieoverhoven.jouwweb.nl/livestream/actuele-uitzending Hierop wordt dus live uitgezonden of staat de meest recente livestream.

U kunt deelnemen aan de collecte voor de parochie H. Hart van Jezus Overhoven via NL37INGB0001035314. Veel dank voor uw vrije gave.

Onderstaande treft u het archief van de livestream-uitzendingen aan (deze worden circa 2 á 3 maanden bewaard).

Livestream Eucharistieviering zondag 19 maart (4de zondag van de veertigdagentijd)

Livestream van de Eucharistieviering op zondag 19 maart 2023, vierde zondag van de veertigdagentijd / halfvasten, vanuit de H. Hartkerk te Overhoven-Sittard. De Eucharistieviering begint in de livestream vanaf minuut 19:00. Voorganger: Pastoor Ewals. Acoliet/koster: Rik van den Aakster. Muzikale opluistering door SING4U.

Livestream Eucharistieviering zondag 12 maart (3de zondag van de veertigdagentijd)

Livestream van de Eucharistieviering op zondag 12 maart 2023, derde zondag van de veertigdagentijd, vanuit de H. Hartkerk te Overhoven-Sittard. De Eucharistieviering begint in de livestream vanaf minuut 28:00. Voorganger: Pastoor Ewals. Acoliet/koster: Frans Frissen. Muzikale opluistering door Dameskoor Cantate ((o.l.v. Irène Elie).

Livestream Gezinsviering zondag 5 maart (tevens presentatieviering communicanten)  

Livestream van de Gezinsviering op zondag 5 maart 2023, tweede zondag van de veertigdagentijd / tevens presentatieviering van de communicanten, vanuit de H. Hartkerk te Overhoven-Sittard. De Gezinsviering begint in de livestream vanaf minuut 25:55. Voorganger: emeritus rector M. Reul. Acoliet/koster: Rik van den Aakster. Muzikale opluistering door kinderkoor 'The Voices of Kids' (o.l.v. Efrem Verleng) en Romy Ewoldt (klarinet).

Livestream Benefietconcert zaterdag 4 maart

Livestream van het benefietconcert op zaterdag 4 maart 2023 vanuit de H. Hartkerk te Overhoven-Sittard. De opbrengst van het benefietconcert komt geheel ten goede aan de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië via het Missiebureau van het Bisdom Roermond. Het benefietconcert begint in de livestream vanaf minuut 15:25. Met muzikale medewerking van Kinderkoor 'The Voices of Kids' (o.l.v. Efrem Verleng), Dameskoor Cantate ((o.l.v. Irène Elie), een Arabisch Zangkoor en een aantal orgelleerlingen van het kinderkoor. Bijdragen voor dit benefietconcert zijn welkom op rekeningnummer NL21 INGB 000 300 0046 t.n.v. Missiebureau bisdom Roermond onder vermelding van ‘Gezamenlijke Hulpactie Turkije en Syrië’.

Livestream Eucharistieviering zondag 26 februari (1ste zondag van de veertigdagentijd)

Livestream van de Eucharistieviering op zondag 26 februari 2023, eerste zondag van de veertigdagentijd, vanuit de H. Hartkerk te Overhoven-Sittard. De Eucharistieviering begint in de livestream vanaf minuut 27:20. Voorganger: Pastoor Ewals. Acoliet/koster: Frans Frissen. Muzikale opluistering met volkszang.

Livestream Eucharistieviering Aswoensdag 22 februari

Livestream van de Eucharistieviering op Aswoensdag 22 februari 2023, vanuit de H. Hartkerk te Overhoven-Sittard. De Eucharistieviering begint in de livestream vanaf minuut 29:00. Voorganger: emeritus rector M. Reul. Acoliet/koster: Frans Frissen. Muzikale opluistering door Dameskoor Cantate (o.l.v. Irène Elie) en Efrem Verleng (orgel).

Livestream Eucharistieviering zondag 19 februari (Carnavalszondag)

Livestream van de Eucharistieviering op zondag 19 februari 2023, Carnavalszondag, vanuit de H. Hartkerk te Overhoven-Sittard. De Eucharistieviering begint in de livestream vanaf minuut 26:30. Voorganger: Pastoor Ewals. Acoliet/koster: Frans Frissen. Muzikale opluistering door Paul van Velzen (cantor), Romy Ewoldt (klarinet) en Efrem Verleng (orgel).

Livestream Eucharistieviering zondag 12 februari

Livestream van de Eucharistieviering op zondag 12 februari 2023, vanuit de H. Hartkerk te Overhoven-Sittard. De Eucharistieviering begint in de livestream vanaf minuut 24:00. Voorgangers: Pastoor Ewals en Kapelaan José Guerrero. Acoliet/koster: Frans Frissen. Muzikale opluistering door Miryan Riswick (cantor) en Piet Sniekers (orgel).

Livestream Dialekmès zondag 5 februari (CV De Narre)

Livestream van de Dialekmès op zondag 5 februari 2023, in samenwerking met CV De Narre, vanuit de H. Hartkerk te Overhoven-Sittard. De Eucharistieviering begint in de livestream vanaf minuut 17:00. Voorganger: Pater Paul Schreur, O.S.Cam. Acoliet/koster: Frans Frissen. Muzikale opluistering door een gelegenheidskoor bestaande uit oud-leden van zanggroep 'de Hofzèngesj' (o.l.v. Efrem Verleng), Romy Ewoldt (klarinet) en Rob Pauly (klarinet).

Livestream Kerstconcert zondag 11 december

Livestream van het Kerstconcert op zondag 11 december vanuit de H. Hartkerk te Overhoven-Sittard. Het concert begint in de livestream vanaf minuut 23:00. De muzikale opluistering wordt verzorgd door kinderkoor 'The Voices of Kids' en zanggroep 'de Hofzèngesj' (beide o.l.v. Efrem Verleng), Ellen Zimmer (mezzosopraan), Romy Ewoldt (klarinet), Rob Pauly (klarinet), Pierre Lebon (orgel), Max Ewoldt (orgel) en overig muzikaal talent van het kinderkoor. 

Livestream inspelingsconcert zondag 7 augustus op het continuo-orgel

Livestream van het inspelingsconcert  op het continuo-orgel op zondag 7 augustus 2022, vanuit de H. Hartkerk te Overhoven-Sittard. Het concert begint in de livestream vanaf minuut 17:00. Het concert werd verzorgd door Tjeu Zeijen (orgel), Harrie Ries (baroktrombone) en jong muzikaal talent (enkele kinderen speelde op het orgel en hebben een "orgellied" gezongen). 

Livestream Eucharistieviering zondag 7 augustus (inzegening continuo-orgel)

Livestream van de Eucharistieviering met inzegening van het continuo-orgel op zondag 7 augustus 2022, vanuit de H. Hartkerk te Overhoven-Sittard. De Eucharistieviering begint in de livestream vanaf minuut 18:00. Voorgangers: emeritus rector Math Reul en deken Rob Merkx. Acoliet/koster: Rik van den Aakster. Muzikale opluistering door het Gelegenheidskoor, Romy Ewoldt (klarinet), Rob Pauly (klarinet) en Efrem Verleng (orgel).

Livestream zomeravondconcert 22 juli

Livestream van het zomeravondconcert op vrijdag 22 juli 2022, vanuit de H. Hartkerk te Overhoven-Sittard. Het concert begint in de livestream vanaf minuut 14:10. Met muzikale medewerking van kinderkoor 'The Voices of Kids' en zanggroep 'de Hofzèngesj' (beide o.l.v. Efrem Verleng), Romy Ewoldt (klarinet), Pierre Lebon (orgel) en Max Ewoldt (orgel).

Livestream Eucharistieviering zondag 19 juni (Sacramentszondag)

Livestream van de Eucharistieviering op zondag 19 juni 2022 (Sacramentszondag), vanuit de H. Hartkerk te Overhoven-Sittard. De Eucharistieviering begint in de livestream vanaf minuut 23:00. Voorganger: Pastoor Ewals. Acoliet/koster: Frans Frissen. Muzikale opluistering door een gelegenheidskoor en organist Efrem Verleng.

Maak jouw eigen website met JouwWeb