Archief uitzendingen

Op deze webpagina worden de livestream-uitzending vanuit de H. Hartkerk (Overhoven-Sittard) gedurende een bepaalde tijd (circa 2 á 3 maanden) bewaard. U heeft dan nog altijd de mogelijkheid om een viering terug te kijken.

Voor de live - uitzending zelf verwijzen wij u naar de pagina 'Actuele uitzending'  of ga naar de link: https://parochieoverhoven.jouwweb.nl/livestream/actuele-uitzending Hierop wordt dus live uitgezonden of staat de meest recente livestream.

U kunt deelnemen aan de collecte voor de parochie H. Hart van Jezus Overhoven via NL37INGB0001035314. Veel dank voor uw vrije gave.

Onderstaande treft u het archief van de livestream-uitzendingen aan (deze worden circa 2 á 3 maanden bewaard).

Géén H. Mis / livestream op zondag 9 juni

Vanwege de bedevaart van de parochie Overhoven naar de Basiliek in Sittard, op zondag 9 juni, vervalt de H. Mis om 11.00 uur in Overhoven. 

Om die reden is er op zondag 9 juni om 11.00 uur ook géén livestream-uitzending!

Livestream Eucharistieviering zondag 2 juni (Sacramentszondag)

Livestream van de Eucharistieviering op zondag 2 juni 2024 (Sacramentszondag), vanuit de H. Hartkerk te Overhoven-Sittard. De Eucharistieviering begint in de livestream vanaf minuut 00:00. Voorganger: emeritus rector Reul. Acoliet/koster: Rik van den Aakster. Muzikale opluistering door Schola Cantorum Sanctus Michael Sittardiensis (o.l.v. Ad Gijzels).

Livestream Eerste Heilige Communie zondag 26 mei

Livestream van de Eerste Heilige Communie op zondag 26 mei 2024, vanuit de H. Hartkerk te Overhoven-Sittard. De viering begint in de livestream vanaf minuut 10:50. Voorganger: kapelaan José Hoyos. Acoliet/koster: Rik van den Aakster. Muzikale opluistering door kinderkoor 'The Voices of Kids' (o.l.v. Efrem Verleng), Romy Ewoldt (klarinet) en Cindy Smeets (klarinet).

Livestream Eucharistieviering maandag 20 mei (2de Pinksterdag)

Livestream van de Eucharistieviering op maandag 20 mei 2024, 2de Pinksterdag, gedachtenis H. Maria - Moeder van de Kerk, vanuit de H. Hartkerk te Overhoven-Sittard. De Eucharistieviering begint in de livestream vanaf minuut 17:50. Voorganger: Pastoor-Deken R. Merkx. Acoliet/koster: Rik van den Aakster. Muzikale opluistering door Marion Widdershoven (soliste) en Efrem Verleng (orgel).

Livestream Heilige Mis zondag 19 mei (Irakese Kerk)

Livestream van de Heilige Mis van de Irakese kerk op zondag 19 mei 2024, vanuit de H. Hartkerk te Overhoven-Sittard. De Heilige Mis begint in de livestream vanaf minuut 27:30.

Livestream Eucharistieviering zondag 19 mei (Hoogfeest van Pinksteren)

Livestream van de Eucharistieviering op zondag 19 mei 2024 (Hoogfeest van Pinksteren), vanuit de H. Hartkerk te Overhoven-Sittard. De Eucharistieviering begint in de livestream vanaf minuut 21:00. Voorganger: emeritus rector Reul. Acoliet/koster: Rik van den Aakster. Muzikale opluistering door Dameskoor Cantate (o.l.v. Irène Elie) en organist Efrem Verleng.

Livestream Eucharistieviering zondag 12 mei (7de zondag van Pasen)

Livestream van de Eucharistieviering op zondag 12 mei 2024, 7de zondag van Pasen, vanuit de H. Hartkerk te Overhoven-Sittard. De H. Mis begint in de livestream vanaf minuut 13:10. Voorganger: Kapelaan José Eduardo Guerrero Hoyos. Acoliet/koster: Rik van den Aakster. Muzikale opluistering met samenzang.

Livestream Eucharistieviering donderdag 9 mei (Hemelvaart van de Heer)

Livestream van de Eucharistieviering op donderdag 9 mei 2024, Hemelvaart van de Heer, vanuit de H. Hartkerk te Overhoven-Sittard. De H. Mis begint in de livestream vanaf minuut 15:00. Voorganger: Kapelaan José Eduardo Guerrero Hoyos. Acoliet/koster: Rik van den Aakster. Muzikale opluistering met samenzang.

Livestream Eucharistieviering zondag 5 mei (6de zondag van Pasen)

Livestream van de Eucharistieviering op zondag 5 mei 2024, 6de zondag van Pasen, vanuit de H. Hartkerk te Overhoven-Sittard. De H. Mis begint in de livestream vanaf minuut 11:40. Voorganger: Kapelaan José Eduardo Guerrero Hoyos. Acoliet/koster: Rik van den Aakster. Muzikale opluistering met samenzang.

Livestream herdenking zondag 28 april ('Vrede en Vrijheid')

Livestream van de herdenking 'Vrede en Vrijheid' op zondag 28 april 2024, vanuit de H. Hartkerk te Overhoven-Sittard. De viering begint in de livestream vanaf minuut 16:20. Voorganger: emeritus rector Reul. Acoliet/koster: Rik van den Aakster. Muzikale opluistering door kinderkoor 'The Voices of Kids' (o.l.v. Efrem Verleng) en Romy Ewoldt (klarinet).

Livestream THE PASSION Goede Vrijdag 29 maart

Livestream van THE PASSION op Goede Vrijdag 29 maart 2024, vanuit de H. Hartkerk te Overhoven-Sittard. THE PASSION begint in de livestream vanaf minuut 17:40. Muzikale opluistering door kinderkoor 'The Voices of Kids' (o.l.v. Efrem Verleng) en Romy Ewoldt (klarinet).

Livestream Gezinsviering zondag 25 februari (tevens presentatieviering communicanten)

Livestream van de Gezinsviering op zondag 25 februari 2023, tweede zondag van de veertigdagentijd / tevens presentatieviering van de communicanten, vanuit de H. Hartkerk te Overhoven-Sittard. De Gezinsviering begint in de livestream vanaf minuut 13:30. Voorganger: Kapelaan José Eduardo Guerrero Hoyos. Acoliet/koster: Frans Frissen. Muzikale opluistering door kinderkoor 'The Voices of Kids' (o.l.v. Efrem Verleng) en Romy Ewoldt (klarinet).

Livestream Benefiet-Kerstconcert zondag 10 december

Livestream van het Benefiet-Kerstconcert op zondag 10 december vanuit de H. Hartkerk te Overhoven-Sittard. Het concert begint in de livestream vanaf minuut 41:00. De muzikale opluistering wordt verzorgd door kinderkoor 'The Voices of Kids' en een Gelegenheidskoor (bestaande uit Ouderenkoor Muniora Munstergeleen en Kerkelijk Zangkoor Broeksittard), Marion Widdershoven (soliste), Romy Ewoldt (klarinet) en overig muzikaal talent van het kinderkoor. Steun onze actie en help in samenwerking met het Missiebureau slachtoffers van rampen wereldwijd. NL11RABO0144101408 t.n.v. Missiebureau Roermond

Livestream Taizéviering zaterdag 9 september

Livestream van de Taizéviering op zaterdag 9 september 2023, vanuit de H. Hartkerk te Overhoven-Sittard. De Taizéviering begint in de livestream vanaf minuut 34:00. Deze viering wordt georganiseerd in samenwerking met de parochie van Vrangendael. 

Livestream Opening 'Open Monumentendagen' vrijdag 8 september

Livestream van de Opening van de 'Open Monumentendagen' op vrijdag 8 september 2023, vanuit de H. Hartkerk te Overhoven-Sittard. Het evenement begint in de livestream vanaf minuut 06:00.

Livestream jubileumconcert zondag 2 juli (100 jarig jubileum)

Livestream van het jubileumconcert op zondag 2 juli 2023, in het kader van het 100 jarig parochie-jubileum, vanuit de H. Hartkerk te Overhoven-Sittard. Het concert begint in de livestream vanaf minuut 26:30. De muzikale opluistering wordt verzorgd door organist Ad Gijzels, Schola Sittardiensis Sanctus Michael, kinderkoor The Voices of Kids, jong muzikaal orgeltalent en Romy Ewoldt (klarinet).

Livestream Gebedsdienst MSC vrijdag 30 juni (100 jarig jubileum)

Livestream van de Gebedsdienst op vrijdag 30 juni 2023 in de H. Hartkerk te Overhoven-Sittard door de Missionarissen van het H. Hart (MSC) en de zusters Dochters van Onze Lieve Vrouw van het H. Hart (FDNSC) bij gelegenheid van het 100-jaar bestaan van de H. Hartparochie. De Gebedsdienst begint in de livestream vanaf minuut: 10:30. Voorganger: Pater Wim Vergouwen msc. 

Livestream feestelijke Heilige Mis zondag 25 juni (100 jarig jubileum)

Livestream van de feestelijke Heilige Mis op zondag 25 juni 2023, 100 jarig jubileum parochie H. Hart van Jezus Overhoven, vanuit de H. Hartkerk te Overhoven-Sittard. De Eucharistieviering begint in de livestream vanaf minuut 16:00. Hoofdcelebrant: Deken R. Merkx. Concelebranten: Vicaris-generaal Lommers (Bisdom Breda), Pastoor Ewals, Emeritus rector Reul, Pastoor Verheije, Pater Theo te Wierik (MSC) & Pater Vergouwen (MSC). Muzikale opluistering: Jubileumkoor (bestaande uit koorleden van Dameskoor Cantate, Schola Sittardiensis Sanctus Michael, Sound ’70, Kinderkoor “The Voices of Kids” & Gemengd Parochieel Gelegenheidskoor). Dirigent: Irène Elie. Klarinet: Romy Ewoldt. Organist: Efrem Verleng.

Livestream herdenking zondag 30 april ('Vrede en Vrijheid')

Livestream van de herdenking 'Vrede en Vrijheid' op zondag 30 april 2023, vanuit de H. Hartkerk te Overhoven-Sittard. De viering begint in de livestream vanaf minuut 15:20. Voorganger: emeritus rector Reul. Acoliet/koster: Rik van den Aakster. Muzikale opluistering door een Gelegenheidskoor, kinderkoor 'The Voices of Kids' (beide o.l.v. Efrem Verleng), Eric Gruisen (orgel) en Romy Ewoldt (klarinet).

Livestream THE PASSION Goede Vrijdag 7 april

Livestream van THE PASSION op Goede Vrijdag 7 april 2023, vanuit de H. Hartkerk te Overhoven-Sittard. THE PASSION begint in de livestream vanaf minuut 17:20. Muzikale opluistering door een Gelegenheidskoor (o.l.v. Efrem Verleng), Romy Ewoldt (klarinet) en Rob Pauly (klarinet).

Livestream Benefietconcert zaterdag 4 maart

Livestream van het benefietconcert op zaterdag 4 maart 2023 vanuit de H. Hartkerk te Overhoven-Sittard. De opbrengst van het benefietconcert komt geheel ten goede aan de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië via het Missiebureau van het Bisdom Roermond. Het benefietconcert begint in de livestream vanaf minuut 15:25. Met muzikale medewerking van Kinderkoor 'The Voices of Kids' (o.l.v. Efrem Verleng), Dameskoor Cantate ((o.l.v. Irène Elie), een Arabisch Zangkoor en een aantal orgelleerlingen van het kinderkoor. Bijdragen voor dit benefietconcert zijn welkom op rekeningnummer NL21 INGB 000 300 0046 t.n.v. Missiebureau bisdom Roermond onder vermelding van ‘Gezamenlijke Hulpactie Turkije en Syrië’.

Livestream Kerstconcert zondag 11 december

Livestream van het Kerstconcert op zondag 11 december vanuit de H. Hartkerk te Overhoven-Sittard. Het concert begint in de livestream vanaf minuut 23:00. De muzikale opluistering wordt verzorgd door kinderkoor 'The Voices of Kids' en zanggroep 'de Hofzèngesj' (beide o.l.v. Efrem Verleng), Ellen Zimmer (mezzosopraan), Romy Ewoldt (klarinet), Rob Pauly (klarinet), Pierre Lebon (orgel), Max Ewoldt (orgel) en overig muzikaal talent van het kinderkoor. 

Livestream inspelingsconcert zondag 7 augustus op het continuo-orgel

Livestream van het inspelingsconcert  op het continuo-orgel op zondag 7 augustus 2022, vanuit de H. Hartkerk te Overhoven-Sittard. Het concert begint in de livestream vanaf minuut 17:00. Het concert werd verzorgd door Tjeu Zeijen (orgel), Harrie Ries (baroktrombone) en jong muzikaal talent (enkele kinderen speelde op het orgel en hebben een "orgellied" gezongen). 

Livestream Eucharistieviering zondag 7 augustus (inzegening continuo-orgel)

Livestream van de Eucharistieviering met inzegening van het continuo-orgel op zondag 7 augustus 2022, vanuit de H. Hartkerk te Overhoven-Sittard. De Eucharistieviering begint in de livestream vanaf minuut 18:00. Voorgangers: emeritus rector Math Reul en deken Rob Merkx. Acoliet/koster: Rik van den Aakster. Muzikale opluistering door het Gelegenheidskoor, Romy Ewoldt (klarinet), Rob Pauly (klarinet) en Efrem Verleng (orgel).

Livestream zomeravondconcert 22 juli

Livestream van het zomeravondconcert op vrijdag 22 juli 2022, vanuit de H. Hartkerk te Overhoven-Sittard. Het concert begint in de livestream vanaf minuut 14:10. Met muzikale medewerking van kinderkoor 'The Voices of Kids' en zanggroep 'de Hofzèngesj' (beide o.l.v. Efrem Verleng), Romy Ewoldt (klarinet), Pierre Lebon (orgel) en Max Ewoldt (orgel).

Livestream Eucharistieviering zondag 19 juni (Sacramentszondag)

Livestream van de Eucharistieviering op zondag 19 juni 2022 (Sacramentszondag), vanuit de H. Hartkerk te Overhoven-Sittard. De Eucharistieviering begint in de livestream vanaf minuut 23:00. Voorganger: Pastoor Ewals. Acoliet/koster: Frans Frissen. Muzikale opluistering door een gelegenheidskoor en organist Efrem Verleng.

Maak jouw eigen website met JouwWeb