Actuele uitzending

Livestream Eucharistieviering zondag 19 maart (4de zondag van de veertigdagentijd)

Livestream van de Eucharistieviering op zondag 19 maart 2023, vierde zondag van de veertigdagentijd / halfvasten, vanuit de H. Hartkerk te Overhoven-Sittard. De Eucharistieviering begint in de livestream vanaf minuut 19:00. Voorganger: Pastoor Ewals. Acoliet/koster: Rik van den Aakster. Muzikale opluistering door SING4U.

U kunt deelnemen aan de collecte voor de parochie H. Hart van Jezus Overhoven via NL37INGB0001035314. Veel dank voor uw vrije gave.

Livestream Benefietconcert zaterdag 4 maart

Livestream van het benefietconcert op zaterdag 4 maart 2023 vanuit de H. Hartkerk te Overhoven-Sittard. De opbrengst van het benefietconcert komt geheel ten goede aan de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië via het Missiebureau van het Bisdom Roermond. Het benefietconcert begint in de livestream vanaf minuut 15:25. Met muzikale medewerking van Kinderkoor 'The Voices of Kids' (o.l.v. Efrem Verleng), Dameskoor Cantate ((o.l.v. Irène Elie), een Arabisch Zangkoor en een aantal orgelleerlingen van het kinderkoor. Bijdragen voor dit benefietconcert zijn welkom op rekeningnummer NL21 INGB 000 300 0046 t.n.v. Missiebureau bisdom Roermond onder vermelding van ‘Gezamenlijke Hulpactie Turkije en Syrië’.

Archief opnames Livestream

Wij bewaren gedurende bepaalde tijd (circa 2 á 3 maanden) de opnames van de livestream van de vieringen uit de H. Hartkerk. Klik hier voor het terugkijken van vieringen vanuit de H. Hartkerk uit Overhoven-Sittard.

**

Livestream van de Eucharistieviering op zondag 26 maart, om 11.00 uur (5de zondag van de veertigdagentijd / tevens Boeteviering)

Voor de Livestream van de Eucharistieviering op zondag 26 maart 2023, om 11.00 uur, vijfde zondag van de veertigdagentijd / tevens Boeteviering, klik op deze link, of ga naar: https://www.youtube.com/watch?v=YnZe9Y1_T0Y

U kunt deelnemen aan de collecte voor de parochie H. Hart van Jezus Overhoven via NL37INGB0001035314. Veel dank voor uw vrije gave.

Maak jouw eigen website met JouwWeb